Reparob
De herstelspecialist
 

Rob van Straaten                Mobiel +31 (0)6 - 10 77 10 82                 E-mail: info@reparob.nl


   
 
   
 


 

Reparob is een specialist in het herstellen van kleine opstal- en inboedelschades op locatie door geheel Nederland.

Aanrechtbladen

Schade aan een aanrechtblad kan ter plaatse herstelt worden door middel van de beschadigde plek uit te frezen en op te vullen met een epoxy materiaal, de plek wordt fijn afgeschuurd en daarna wordt handmatig de structuur met een zeer klein penseel op het vulmateriaal ingeschilderd. Dit alles wordt afgelakt met een twee componenten harde transparante lak.

Marmoleum en vinyl- vloeren

Beschadiging in vloeren die gemaakt zijn op basis van een homogeen mengsel worden hersteld doormiddel van een fusie techniek. Een compound soort wordt gebruikt en met behulp van warmte gaat de compound een sterke verbinding aan met het omliggende materiaal. Het motief wordt ingeschilderd en ook met enkele slijtvaste twee componenten transparante harde lak afgewerkt.

Laminaat

Schade aan laminaatvloeren kunnen tot nagenoeg onzichtbaar worden hersteld. De beschadigde plek wordt uitgefreesd en opgevuld met een epoxy materiaal en fijn afgeschuurd, daarna wordt met de hand en een zeer klein penseel de houtstructuur op het vulmateriaal opnieuw ingeschilderd. Dit alles wordt afgewerkt met twee componenten harde slijtvaste transparante lak.